Dagar med Deco

Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Helén - 6 februari 2009 17:03


Vi gick från det här



till det här



Tur att det finns någon som tycker det är roligt


 _

I går drog vi ut på vildmarksexpedition, d.v.s vi åkte till klubben för ett träningspass. Det var mer äventyrligt än vanligt med tanke på väderleken och väglaget. Det illsnöade! Fram kom vi och träningen blev bra! Deco var full av energi och träningssug.


Vi körde rutan, vittring, ff - starter med kommendering, dirigeringsapportering, inkallning, hoppapp, kryp och sitt under gång. Det enda som inte kändes helt bra var rutan. Vi (eller rättare sagt jag, förstås) strulade lite innan rutan, och Deco blev inte helt fokuserad på var rutan var och vad han skulle göra.


Allt annat kändes bra :) Deco gör så gott han kan med den klantiga matte han har. Hoppapporten kändes grym och apporteringsdirigeringen kommer nog också att fungera så småningom.


Sofie delade ut både ros och ris till oss i går. Eftersom hon har helt rätt vad det gäller riset, är det möjligen så att även roset stämmer...? Tack Sofie det värmer!


När Sofie hade kört hem tränade vi på sitt u. g. och kryp.

Krypet blir jag inte klok på. Hur vi än tränar så skumpar han med rumpan. Han håller sig hyfsat låg, men jag vet inte hur jag ska få till bakbenen?

(Ett annat problemmoment är fjärren. Den har vi inte ens tränat. Den håller på att bli en riktig "grej" för mig, Deco är nog lyckligt ovetande... Måste komma på något snart...)


Sittandet funkade. Måste bara ha ett par ögon som kollar hur snabbt han sätter sig. Jag försökte lura honom med ett ligg mitt i allt sättande, men det gick han inte på :)

_


Meddelande till JILL: Man får svära... lite. Jag kan inte kommentera i din blogg! Dessutom behöver du tömma e-posten :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards