Dagar med Deco

Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Helén - 20 februari 2009 12:26


Tack för alla snälla gratulationer. Det uppskattas! Det är alltid kul att få kommentarer när man skriver något också. Det blir roligare att skriva då :)


_

Försöken med att få Deco att gå ner i källaren går inte alls bra. Ju mer jag lockar desto stirrigare blir han. Man kan kanske förstå honom

 


Det är mycket mörkare än det ser ut eftersom kortet är taget med blixt.


Deco kan hjälpa till med tvätten när den ska hängas. Vi hoppar över momentet med att ta dem ur maskinen bara. Han ger mig kläderna så jag kan hänga upp dem och när korgen är tom ger han mig den också :) Allt som tappas på golvet kan han plocka upp. Så han hjälper till så gott han kan :)


Slynglar ska definitivt hjälpa till hemma! Jag har ju två tvåbenta dito, och de ska väl också ha något att göra ;)

Vi jobbar på dammsugningen... med Deco, de tvåbenta kan redan!

_

Jag är ordentligt trött på den här vintern. Att ljuset är på väg tillbaka hjälper en del, men jag vill ha barmark NU! På söndag blir det förhoppningsvis träning i ridhus. Mycket fritt följ och framförgående ska det bli. Deco har aldrig varit i ridhus förr så det blir intressant att se hur han reagerar på det.


I tisdags letade jag reda på en parkeringsplats i grannbyn för att träna. Det var lite mörkt och det gick förbi folk och hundar, en bil stannade med motorn på och ingen klev ur!! Väldigt mystiskt tyckte Deco. Inte otäckt direkt, utan mer "varför kommer du inte ut och hälsar på mig?"

Deco hade mycket att hålla reda på, tyckte han, men sammantaget gick det ändå rätt bra. Han gjorde vad han skulle fast huvudet gick åt alla håll samtidigt.

_

Utmaningen gå in mappen "Mina bilder" och ta den sjätte mappen och den sjätte bilden, skriva lite om den och sedan utmana sex andra att göra likadant som vi fick blir den här:

 

Ja, vad säger man? Det är vår egen söta, rara lilla Dansk som visar sitt rätta ansikte :)

Jag skippar vidareutmaningen.


Nu är det dags för skidor. Heja Sverige!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards