Dagar med Deco

Alla inlägg den 22 augusti 2007

Av Helén - 22 augusti 2007 13:58


Ja, nu har vi varit lata ett tag. Inte något mer än nödvändiga prommenader har det blivit. Usch och Fy vilken tråkig matte man är!


Det har varit lite turbulent i huvudet mitt ett tag nu. Ska jag engagera sig i klubben eller inte? Och om jag ska det, hur mycket i så fall? Nu känns det som att allt jobb jag lägger ner inte uppskattas. Är jag bara gnällig eller...? Nä, det är nog bäst att ta en paus. Ideellt arbete ska vara kul och inte kännas som det gör nu i alla fall. Dessutom vill jag inte vara en gammal uv som har varit med för länge och "minsann har provat det förr och det fungerar inte". Nej fram med lite nya ideer och nytt folk som kan utveckla klubben! Frågn är bara var det nya folket ska komma i från, vi har ju samma problem som de flesta andra klubbar; det är jättesvårt att få nya medlemmar att engagera sig.

Slutgnällt för nu!


I dag ska vi minsann träna. Vi är några som har börjat träffas och tränar i hop och det är jättekul! I dag blir det nog mest lydnad. Fast spår är ju så kul så det blir nog ett litet spår också.

Vi har lajat en hel del med spårpinnar här hemma och kört lite uppletande i vardagsrummet. det tyckte Deco var superroligt. "Apportering" i hallen har vi också fortsatt med och det går väl sakta framåt. I dag fick han sitta några sekunder med träapporten i munnen, men det slängdes lite med den, och lite tugg såg jag allt också... hm... inte så bra.


Varje dag är jag otroligt tacksam över Decos dyra försäkring, i alla fall är jag väl det tills räkningen kommer. Han far nämligen som en idiot i skogen. Att han inte bryter benen... peppar, peppar. I måndags tog vi en långis bort till änden på en av våra sjöar (vi har två st. alldeles i närheten). Deco blev jättelycklig för att han äntligen fick bada. Han plaskade runt en stund och jag insåg att vattnet hade sjunkigt undan så mycket att han gick mest omkring och plaskade. Det blev inte så mycket simmning som jag ville. Då gick vi längre bort och letade efter djupare vatten. Det hittade vi inte, bara ännu mer sten, både vid kanten på sjön och i vattnet. Och Deco for runt som en tok. Fram och tillbaka och upp och ner. Han var jättelycklig men det såg farligt ut. Jag sände en tanke till försäkringen men bestämde att det nog var bäst att gå hem innan han gjorde sig illa. Han fick simma vid den vanliga bryggan en stund i stället. Jag vill ju faktiskt inte ha min hund skadad. Men det är otroligt hur smidig han är och snabb i fötterna!


Vi träffade en gammal fläskstövargolden med husse en gång nere vid den steniga sjön och han (husse) var helimpad över Decos flyt i benen. Nu jämförde han ju med sin sega jycke, men jag förstår att han tyckte att Deco var lite väl...  ;o)


På vägen hem från sjön såg vi en huggorm som helt fredligt ringlade över vägen. Deco kom till mig och höll på att trampa på den! Jag blev skiträdd, men ormen brydde sig inte och sedan försvann den. Läskigt! Jag gillar dem inte!


Vet ni att det kommer att sändas webb TV från SM? Hurra. Försöker limma in en länk: http://3fx.se/sbk/

Det ska bli kul att följa. Hoppas det blir mycket från spåret, där är ju min emminenta uppfödare med! Heja Ann-Sofie och Ettra!

Och snart börjar friidrotts VM, hur ska man bara hinna med allt? :o)


Nu kommer snart Samuel från skolan, han har gått första dan i 7:an och det ska bli kul att höra hur han har haft det.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards