Dagar med Deco

Alla inlägg den 28 augusti 2007

Av Helén - 28 augusti 2007 09:10


ska man ju göra. I alla fall träna under tävlingsmässiga förhållanden, och det gjorde vi i går. Det ösregnade nämligen när vi åkte till klubben! Inte Decos favoritväder. Men som den lilla pärla han är så gick det ju bra i alla fall. Vi körde lite på rutan, positionsträning, apporten och hoppet.

Jag ska nog tänka på att börja med positionerna medan han är riktigt på g. Nu blev han lite seg och ofokuserad. Rutan gick jättebra, det är ju så simpelt i början så det går ju inte att misslyckas.

Apporten fick han hämta från marken och ge mig i utbyte mot blodpudding. Han var ju förstås tvungen att testa om han kunde få gotta om han tog den och släppte direkt, men när det inte gick så gav han mig den flera gånger. Dutti vovve!

Hoppet gick också bra, han hoppar mot mig och får bollen direkt. Jag har slöat lite med träningen av ingångar, både på hoppet och inkallningen. Det måste jag nog ta tag i nu, så jag kan börja sätta ihop det sedan.

Vi hann inte göra hoppet så många gånger innan det kom folk till klubben. Det var otroligt störande, så jag slutade träningen då. Han fick springa fram och hälsa på de som kom och det var ett misstag. Då blir han ju inte mindre känslig för sådant. Kom jag på efteråt... Typiskt mig!


Sedan gick vi in och hade klubbmöte och lilla godingen låg bredvid min stol och sov hela tiden :o)


I dag börjar kursen. Första tillfället är utan hund så jag åker väl dit tidigare och lägger ett spår och tar en runda lydnad. Det ska bli kul med kurs!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards