Dagar med Deco

Alla inlägg den 8 april 2008

Av Helén - 8 april 2008 12:13


Vet ni inte att måndagsträningen har dragit i gång? I går missade ni något. Solen sken och en koltrast underhöll med sin sång. Ingen vind och inga knott. Kort sagt så var det en otroligt härlig träningskväll i går.

Eftersom ingen annan än jag, Deco och träningsvärden hade hittat ut till klubben så fick jag full assistans i träningen. Så vad göra? Dra igenom lydnadsettan med kommendering så klart!


Vi började med sådär fem minuters platsliggning med Deco och Lippan. Inga problem.
Jag bestämde mig för att pröva Ann-Sofies knyckochdrag metod med kortkoppel till linf. Det har jag provat innan, men "glömt bort" ett tag. Nåväl, som uppvärming blev det lite sån´t. Det fungerade utmärkt. Lite mera stuns och koncentration blev det. Och beröm förstås, när det blev bra. Det blev mycket linf. i går och det kändes bra nästan hela tiden. Deco hade ett koncentrationstapp en stund i mitten av träningspasset, men annars gick det fint.

Själva tävlingsträningen gick också bra. Lite dåligt med störningar bara. Koltrasten gjorde vad den kunde... vackert! Jag älskar koltrastar!


Lippan fick förutom att vara störning i största allmänhet, mest lulla runt som han ville. Han hade världens flax och hittade ett tuggben i ljungen. Där låg han och mumsade så förnöjt. När Deco och jag var klara med träningen så tog Lippan ut benet på planen och började leka och skutta runt som värsta unghunden. Gamla farbrorn hade också vårkänslor minsann!


Till sist ett par bilder från MH:t. Fotograf är Anna Ronge


Avståndslek och Dumpe

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards