Dagar med Deco

Alla inlägg den 4 augusti 2008

Av Helén - 4 augusti 2008 22:47


Dags för en liten verksamhetsrapport. I dag har det verkligen inte varit någon höjdardag. Regnet har vräkt ner oavbrutet, jag är sjuk, Edvin mår inte heller så bra och Samuel har trampat på en geting :(


Positiva nyheter då: Vi spårade i går. Både Deco och Tammy var jätteduktiga. Vi lade ut spåren i regn, lät de ligga och mojsa till sig i solsken och efter en och en halv timme gick vi dem. Decos spår var ca 400 - 500 meter, osnitslat till en början... med pinnar, gotteburk, boll och mobiltelefon! Han markerade rubbet! Tammy hade pinne och burk. De markerades också :)

Somliga tror att bara för att jag inte skriver i bloggen varje dag så tränar vi inte. Tvärtom, däremot har vi inte lagt några spår på ett tag, mest på grund av värmen, jag pallar inte att gå spår när det är 30 grader.


En annan grej som är bra är att det är bättre att vara sjuk nu än på fredag. Då far vi nämligen på kennelläger i Kumla. Hoppas på många spår, skott och lydnadstips.


Förresten har vi tränat med pickan också. Det går än så länge utmärkt. I onsdags hade jag Deco liggandes på plan, ungefär som en plats under gång medan Classe pangade. Vi körde annan lydnad och lekte under tiden det pangades också. Tack Fia för lånet!


Något som är positivt med värme är ju vattentemperaturen i sjön. Detta har vi utnyttjat med frenetiskt badande. Deco är inte någon badkruka precis, han slänger sig i var som helst. Tammy är inte lika ohejdad... rätt läskigt är det när botten försvinner under tassarna. Vi lånade därför minibullen Astas flytväst till Tammy. Tur var väl det, hon var så sugen på att kolla vad Deco hade för sig i plurret och började badstunden med att ramla i från bryggan och trassla in sig i linorna till båtarna som låg där. Det gick ju bra att lyfta upp henne i det mycket behändiga handtaget på ryggen :)

 Hon hade nog lite dåligt minne för det dröjde inte lång stund innan hon dök i igen!! Då gick det bättre med båtlinorna och hon simmade förnöjt runt en stund.


Vid badstället utan brygga ägnade vi oss åt lite bollkastning och fotgrafering. Tammy kan verkligen dyka med vilje också! Tack Anna-Klara för de fina bilderna!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards