Dagar med Deco

Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Helén - 10 februari 2008 19:18


har jag haft i dag. Ungarna levererade frukost på sängen i morse. Sedan var det fullt upp med skidor både på längden, tvären och platten. Hembakad kladdkaka med grädde avnjöts under hockeymatchen, tack för den Samuel. Om en stund blir det snooker, finalen i Malta Cup, spännande.


I går var vi duktiga och tränade lydnad. Det var ovanligt mycket folk på klubben. Jätteskoj, men svårt för en liten Knäppie att fokusera. Kan ju ha berott på att det var sex schäferskallar och en majjonäs...

Platsliggning tjugo meter från malleröj i skydd klarade han bra i alla fall. Det var inte lugnt och avslappnat, men han låg i alla fall kvar.... Ända tills den föraren glatt utropar "varsågod" till sin hund, då fick Deco sprutt i benen minsann. Sedan varsågodade vi lite till och då låg han så bra så.


Linförigheten börja kännas bättre. Min rådgivare från förra veckan var förstås tvungen att påpeka lite ;o) ... Och allt handlar om att ta ner momentet till micronivå och träna om. Så rätt, men usch vad tråkigt det är. Speciellt som jag verkligen har försökt att ta det från grunden och inte gå för fort fram. Ändå hamnar man där :(


I går var jag på det trevligaste årsmöte klubben har haft på flera år. Trevliga människor och jättegod mat. Grattis till Kerstin och Shanaz som blev årets tävlingsekipage i bruks och lydnad.

Vi hade också besök av en tullhund; holländska herdehunden Mira. Mycket knark har hon hittat i sina dagar, dessutom en trevlig representant för sin ras. Arbetsförmåga besitter hon också, en gång hade hon letat narkotika i fyra timmar! Då var hon lite trött sen... Och allt detta gör hon för att få sitt plastben :)

Hundar är verkligen underbara!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards