Dagar med Deco

Alla inlägg den 28 februari 2008

Av Helén - 28 februari 2008 11:33


och fortfarande inget på hunddatan! Jag blir tokig!


Vi hade sakletning i går på promenaden. Hittade tråkigare grejor ju längre vi gick. Det började med en tennisboll som bara låg där mitt på stigen. Lajbans tyckte Deco att den var! En bit in i skogen hittade vi en boj?! Lite hålla fast medan matte fotade blev det då. BLÄ tyckte Deckan om den övningen.

På hemvägen hittade jag en halvmåneformad rätt tung järnbit. Mera hålla fast. Den var verkligen jätteäcklig, fast han fick korv. Dessutom var den smutsig, Deco gillar inte sandiga, leriga grejor. I alla fall inte om han ska ha dem i munnen. Rulla sig i gegga är en helt annan sak!


Vi körde lite ff på grusvägen också, gick väl så där. Fjärren ligg - sitt som brukar gå bra, funkade plötsligt inte alls. Deco låg och tittade in i skogen och kunde inte sätta sig upp... Jag påminde om att jag hade korv och gjorde om. Det tog sig mot slutet, men det har varit bättre.


Jag brukar köra rätt mycket inkallningar på promenaderna, ibland med godis eller bollbelöning, ibland inte. Brukar också lägga honom på avstånd. Han är jätteduktig på att komma direkt när jag ropar (fast det kanske jag inte ska skriva nåt´ om, då blir det kanske sämre). Vi hade i alla fall nytta av de små övningarna när vi gick på grusvägen i går. Ur tomma intet kom det en bil i en hiskelig hastighet. Jag ropade och Deco kom direkt, han hade inte märkt bilen för när den kom upp i rumpan på honom så blev han jätterädd.

Idiotföraren saktade inte in det minsta :(

Deco fick korv!!


På lördag är det tydligen så att vi ska städa klubbstugan. Kl. nio på morgonen! Svinottan ju! Men vi har ju gott om tid på oss att träna sen. Dessutom är vi förmodligen mätta eftersom det bjuds på våfflor efter städandet. Samuel har också gjort upp med Kerstin om kladdkaka. Vi behöver nog lägga minst ett spår om vi ska bli av med alla kalorierna!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards