Dagar med Deco

Alla inlägg den 26 april 2009

Av Helén - 26 april 2009 18:08




I går var det städdag på klubben. Så mycket städande ägnade vi väl oss inte åt. Klippte lite buskar och rensade lite ogräs. Vi var rätt så duktiga förra året så...

Agilityhindren flyttades ut och fick en ny plats att vara på. Hoppas agilityfolket utnyttjar det för träning nu. Klubbmöte och våffelätning stod också på agendan.


Deco, Preben gillar Brudar och särskilt Edit



Det var också träningstävling i lydnad i den klass eller moment man önskade träna på. Vi passade på att köra lägrelydnaden. Kändes helt OK och bra för mina nerver att ha gjort det lite tävlingsmässigt. Tyvärr blev det inget skjutande :( Det får vi försöka få till på måndagsträningen i stället.


Chili har hypnotiserat Deco


Deco fick ett spår efter en helt okänd spårläggare. Sedvanlig peppning innan. Torrt som fnöske är det i skogen, men det var inga problem :)

Vi har tränat på lite längre spår och fler pinnar ett tag nu så i går blev det ett kort med två pinnar och frukost (lite sent, men...)


En tanke slog mig... spårtävlingar börjar alltid i sviiinottan. Spåren läggs ut när det är morgonfuktigt i marken. Sedan torkar det lagom till vi ska tävla. Undrar hur det går? Undrar om jag orkar masa mig ut i sviiinottan och lägga ett spår? Undrar om jag kan övertala Classe att lägga ett innan han går till jobbet 04.30?  Undrar om det här fina vädret tänker hålla på i en evighet? Undrar om jag ska anmäla mig till en tävling i november i stället? Undrar om jag är nervös?


Uppis:  

Grattis Ola och Vickulas Monster till uppflytt till lägre klass spår!


Grattis Irene och Vickulas Minna till uppflytt till högre spår!


Grattis Jill och Hyzz Karate Kid till 1:a pris i lydnadkl. II och uppflytt till lägre spår!


Va´BRA ni är!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards